Basisopleiding gebouwbeheerder Leuven: dag 1

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert voor de derde keer de basisopleiding gebouwbeheerder. Deze cyclus van vier opleidingsdagen op donderdag gaat door in Leuven in februari en maart 2018 (telkens 13u30-17u en 17u30-20u). Elke opleidingsdag (22/2, 1/3, 8/3 en 15/3/2018)behandelt een reeks relevante competenties waarover een gebouwbeheerder vandaag moet beschikken.

In deze vierdaagse cursussen komen o.m. de volgende onderwerpen aan bod:

  • inrichten van systematisch onderhoud van gebouwen
  • financiële en budgettaire aspecten van gebouwbeheer
  • klanttevredenheid en huisvestingskwaliteit
  • wettelijk verplichte keuringen en attesten
  • gemengd gebruik van gebouwen
  • energiebeheer
  • brandveiligheid
Opleidingsdag 1 – donderdag 22 februari 2018

De opleidingscyclus moet in zijn geheel worden gevolgd om een vormingsattest “Basisopleiding gebouwbeheerder” te ontvangen. Deelnemers worden verondersteld minstens een behoorlijke technische basis te hebben (professionele bachelor, master). Er kan een vrijstelling worden aangevraagd door een organisatie wanneer de deelnemer reeds aantoonbaar over een bepaalde competentie beschikt. Voor alle praktische informatie: michael@cedubo.be.

Kostprijs voor de hele opleiding: 300 euro (excl. Btw) voor een participant, 500 euro (excl. Btw) voor een niet-participant. Er wordt een broodjeslunch voorzien. De locatie ligt op 1′ stappen van het station van Leuven. Voor automobilisten is er een ruime parking onder het station.

Schrijf u in voor dit evenement
Indien u dit nummer niet heeft op het moment van de inschrijving, gelieve dit dan zo snel mogelijk intern aan te vragen en te bezorgen aan michael@cedubo.be
Wilt u meer weten over participant (lid) worden van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer? Surf dan naar https://www.gebouwbeheerder.be/home/participeren/.

Ik betaal voor dit evenement na ontvangst van een factuur.