Basisopleiding gebouwbeheerder Leuven: dag 3

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert voor de tweede keer een basisopleiding gebouwbeheerder. Deze cyclus van vier opleidingsdagen op donderdag gaat door in Leuven in februari en maart 2018 (telkens van 13u30-17u en 17u30-20u). Elke opleidingsdag behandelt een reeks relevante competenties waarover een gebouwbeheerder vandaag moet beschikken.

 

Opleidingsdag 3 – donderdag 8 maart 2018

 

De opleidingscyclus moet in zijn geheel worden gevolgd om een vormingsattest “Basisopleiding gebouwbeheerder” te ontvangen. Deelnemers worden verondersteld minstens een behoorlijke technische basis te hebben (professionele bachelor, master). Er kan een vrijstelling worden aangevraagd door een organisatie wanneer de deelnemer reeds aantoonbaar over een bepaalde competentie beschikt. Voor alle praktische informatie: michael@cedubo.be.
Kostprijs voor de hele opleiding: 300 euro (excl. Btw) voor een participant, 500 euro (excl. Btw) voor een niet-participant. Er wordt een broodjeslunch voorzien. Om in te schrijven voor deze opleidingscyclus, klik hier.