Congres wettelijke verplichtingen en keuringen

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 twee congressen. Het eerste gaat door op donderdag 15 september en behandelt de wettelijke verplichtingen en keuringen waarmee elke gebouwbeheerder zich geconfronteerd ziet.

 

De sprekers tijdens dit congres zijn Joris Breugelmans, commercieel directeur bij BTV en To Simons, de directeur van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer. Wat staat er allemaal op het menu?

  • Een gebouwbeheerder draagt heel wat verantwoordelijkheden inzake veiligheid van het gebouw en indien er een ongeluk gebeurt, zal hij moeten kunnen aantonen dat hij alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen.
  • De lezing gaat in op welke keuringen dienen te gebeuren en aan welke frequentie en welke logboeken en andere documenten dienen bijgehouden.
  • Een bijzonder aspect dat hierbij komt kijken is de brandveiligheid.
  • Een brandveilig opgeleverd gebouw blijft daarom niet brandveilig, geblokkeerde branddoorgangen, …komen in de praktijk veel voor.
  • Vandaar ook de voorstelling van een checklijst: hoe houd ik een gebouw brandveilig?

 

De kostprijzen voor dit congres zijn:
25 euro excl. 21% BTW voor leden van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer
50 euro excl. 21% BTW voor leden van UVS en VTDV
75 euro excl. 21% BTW voor niet-leden van bovenstaande organisaties

Annuleren kan tot twee werkdagen vóór het congres.

 

Wat is uw stamnummer als architect, indien van toepassing? Opgepast: niet al onze opleidingen komen in aanmerking voor de permanente vorming van de Orde van Architecten!
Wat is het intern ordernummer, bestelbonnummer, enz., voor op de factuur?
Wanneer de persoon die ingeschreven wordt niet zelf inschrijft.