AFGELAST – Hoe kom ik tot een concrete meerjarenonderhoudsplanning op basis van conditiemeting NEN 2767? (Brussel)

Op donderdag 26 maart 2020 organiseert CDG (BCQS) in Brussel een nieuwe opleidingsdag rond NEN 2767. Daarbij ligt de focus op het aanwenden van een conditiemeting volgens NEN 2767 om te komen tot een concrete en werkbare meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende thema’s:

 

•    Lezen en interpreteren van een inspectieverslag volgens NEN 2767
•    MJOP opstellen op basis van de inspectieresultaten
•    Conditieafhankelijk MJOP opstellen aan de hand van o.m. knelpuntanalyse, systeemanalyse, LCA, risicomatrix
•    Aandacht voor het opstellen van meerdere scenario’s

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 0496/38.39.64 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor abonnees van BCQS (CDG) en leden van WTCB, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-abonnees en niet-leden van deze organisaties. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs.

De locatie heeft geen parking, maar er zijn parkings in de onmiddellijke omgeving. Het Brusselse Noordstation ligt op enkele minuten wandelen.

Deelname aan (minstens) een theoretische opleiding rond 2767 is niet verplicht, maar het vergroot wel substantieel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze opleidingsdag. Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.

 

Opleidingen conditiemeting NEN 2767 03/2020

Stap 1 van 2

50%
    Opgelet: de kostprijs bedraagt 300 of 400 euro (excl. BTW) per opleidingsdag!