Hoe kom ik tot een concrete meerjarenonderhoudsplanning op basis van conditiemeting NEN 2767? (Sint-Niklaas)

Op donderdag 26 september 2019 organiseert CDG (BCQS) in Sint-Niklaas een nieuwe opleidingsdag rond NEN 2767. Daarbij ligt de focus op het aanwenden van een conditiemeting volgens NEN 2767 om te komen tot een concrete en werkbare meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende thema’s:

 

•    Lezen en interpreteren van een inspectieverslag volgens NEN 2767
•    MJOP opstellen op basis van de inspectieresultaten
•    Conditieafhankelijk MJOP opstellen aan de hand van o.m. knelpuntanalyse, systeemanalyse, LCA, risicomatrix
•    Aandacht voor het opstellen van meerdere scenario’s

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.55 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor abonnees van BCQS en leden van WTCB, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-abonnees en niet-leden van deze organisaties. Gecertificeerde gebouwinspecteurs volgens NEN 2767 betalen 200 euro, exclusief BTW. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs.

De opleiding gaat door in het Museum STEM in Sint-Niklaas. Er is parking aan het gebouw.

Deelname aan (minstens) een theoretische opleiding rond 2767 is niet verplicht, maar het vergroot wel substantieel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze opleidingsdag. Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS of WTCB, afhankelijk van de specifieke opleiding) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.