Inspectie en onderhoud van technische installaties in gebouwen (Zwijnaarde)

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert op 8 november 2017 in Zwijnaarde samen met BEMAS een nieuwe editie van ‘Inspectie en onderhoud van technische installaties in gebouwen’. Het programma is volledig op maat van de gebouwbeheerder – actueel en praktijkgericht. Op het programma staan de volgende onderwerpen (telkens keuze uit twee parallelle lezingen):

 

Sessie 1 (9u30-10u15):
* Verwarmingsketels: wat zijn de meest voorkomende problemen en hoe houd ik mijn ketel in topvorm? (Luc Breës; Pieter Brepoels – Viessmann)

* Verplichte keuring, beheer van attesten (Joris Breugelmans – BTV)

Sessie 2 (10u30-11u15):

* Welke rol speelt de waterkwaliteit in het optimaal functioneren van mijn verwarmingsinstallatie en hoe wordt dit best gecontroleerd? (Eric Ladang – Aqualisys)

* Vaakst voorkomende problemen, geconstateerd bij inspectie van installaties (Jan De Meyer – Arcadis)

Sessie 3 (11u30-12u15):

* Predictive maintenance of het gebruik van sensoren om onderhoud voorspelbaar te maken: mogelijkheden, nu en in de nabije toekomst (Joachim Verhelst – Macobo)

* Omgaan met geluidshinder door installaties: opsporen en remediëren (Andy Camps – PXL)

Sessie 4 (13u15-14u):

* Nieuw typebestek 105 HVAC 2017 van de Regie der Gebouwen: een nuttig sjabloon voor elke gebouwbeheerder? (Axel Schoups – Regie der Gebouwen)

* Onderhoud van ventilatiekanalen: wat kan ik zelf doen? + toelichting rond optimaal beheer van dampkappen (Seppe Thys – Hamster Cleaning)

Sessie 5 (14u15-15u):

* Mogelijkheden en beperkingen van gebouwbeheersystemen

* Preventie van legionella in installaties (Karla Dinne – WTCB)

Sessie 6 (15u15-16u):

* Meting en verificatie (energie, water, comfort,…) en het gebruik van prestatiecontracten (Sven Wuyts – Factor 4)

* Nieuw KB luchtkwaliteit in de werkplaats: hoe voldoen aan de wetgeving – organisatorisch en technisch? (Jelle Laverge, UGent)

 

Kostprijs (excl. 21% BTW): 100 euro voor leden CDG en BEMAS –  125 euro voor leden VTDV, UVS en OVED – 150 euro voor niet-leden. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. Ontvangst is vanaf 9u00, het programma start om 9u30 en eindigt om ca. 16u. Afmelden voor het evenement kan kosteloos tot twee volledige werkdagen vóór het evenement.

 

Schrijf u in voor dit evenement
Kiezen uit:
Kiezen uit:
Kiezen uit:
Kiezen uit:
Kiezen uit:
Kiezen uit:
Indien u dit nummer niet heeft op het moment van de inschrijving, gelieve dit dan zo snel mogelijk intern aan te vragen en te bezorgen aan michael@cedubo.be
Wilt u meer weten over participant (lid) worden van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer? Surf dan naar https://www.gebouwbeheerder.be/home/participeren/.

Ik betaal voor dit evenement na ontvangst van een factuur.