Lanceringsdag Centrum Duurzaam Gebouwbeheer, Gent

Staat u in voor het technisch beheer van het gebouwenpatrimonium van uw organisatie? Maak dan zeker kennis met Centrum Duurzaam Gebouwbeheer op 30 april (12u30-17u00) tijdens onze tweede lanceringsdag in Gent. Bent u die dag bezet? Geen erg, want u kunt op 28 april terecht in Heusden-Zolder voor hetzelfde evenement!

Op dit gratis evenement stellen we ons met plezier aan u voor en vertellen we u wat u van ons kunt verwachten. Aansluitend verneemt u van verschillende topprofessionals hoe ze het beheer van hun patrimonium aanpakken, waarom ze investeren in conditiemeting en waarom ze mee hun schouders zetten onder Centrum Duurzaam Gebouwbeheer. Tot slot hebt u de keuze uit een reeks aansprekende workshops, waarin u uw ervaringen kunt leggen naast die van andere gebouwbeheerders. Afsluiten doen we met een gezellige drink!

 

Voorlopig programma:

  • 13u00  Korte voorstelling Centrum Duurzaam Gebouwbeheer door Bart van de Pol – Coördinator
  • 13u10   De visie van het onderzoekscentrum door Johan Van den Bossche – Hoofdadviseur Afdeling Technisch Advies, WTCB
  • 13u30   De visie van de aannemer/dienstverlenend bedrijf, Christophe Maes – Ged. Bestuurder, NV Messiaen
  • 13u45   De visie van een publiek gebouwbeheerder, Peter Bockstaele en Erik Smeets – Agentschap Facilitair Bedrijf
  • 14u10   De visie van een private gebouwbeheerder, Hanna De Groote – Environmental Manager, Cofinimmo
  • 14u25   De visie van een ziekenhuisbeheerder, Henk Vincent – Directeur Departement Facilitaire diensten & Masterplan, AZ Alma
  • 14u40   Het belang van benchmarking en kengetallen, Johan Ryckx – Hoofdlector Facility Management, Odisee Hogeschool

De workshops laten u toe om van gedachten te wisselen met vakgenoten die net als u met beide voeten in de praktijk staan. O.m. Edwin De Ceukelaire (GO!), Marc Heijmans (PVM Eindhoven) en Henk Vincent (AZ Sint-Alma) leiden een workshop in met een heldere case.

 

Schrijf u in voor dit evenement