Management van Gebouwen (Zwijnaarde)

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert opnieuw zijn evenement Management van Gebouwen. Op 14 juni 2017 gaat het evenement door in Zwijnaarde.

Het beheer van gebouwen is in volle evolutie. Alles wordt meer digitaal en er wordt systematischer gewerkt. Een onvermijdelijke strategische trend van de afgelopen twee jaar die zich zal doorzetten, is het gebruik van de norm NEN 2767 voor de conditiemeting van gebouwen. Management van Gebouwen legt deze norm onder de loep en onderzoekt de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Parallel daarmee is er een eerder operationeel luik, met ruimte voor o.m. praktijkgevallen rond change management bij gebouwbeheer, de minimale voorwaarden om een gebouw effectief te beheren en de rol van de gebouwbeheerder bij nieuwbouw of grondige renovatie.

Het programma:
9u: ontvangst
9u30: inleiding, voorstelling certificatie van inspecteurs conditiemeting van gebouwen
10u-11u: keuze uit

  • Wat is NEN 2767 en meerjarenonderhoudsplanning (incl. praktijkvoorbeelden)? – To Simons, CDG
  • Een nieuwbouw van concept tot ingebruikname: welke lessen zijn er te trekken als gebouwbeheerder? – Henk Vincent, AZ Alma

11u-11u15: pauze
11u15-12u15: keuze uit

  • NEN 2767 : wat kun je er allemaal mee doen? – Thierry Uyttebroeck, Freestone
  • Wat heb je minimum nodig om een gebouw te beheren? – Laurent Eeraerts, Vanhout Facilities

12u15-13u15: lunch, met bezoek aan mini-beurs
13u15-14u30: keuze uit

  • Valkuilen van de NEN 2767 bij aanbestedingen en uitbesteden van onderhoud – To Simons, CDG
  • Change management: integratie van gemeente en OCMW leidt tot vernieuwde aanpak van gebouwbeheer – Jan Vereertbrugghen, Gem. Willebroek

14u30-14u45: pauze
14u45-16u: keuze uit

  • NEN 2767 als basis voor het formuleren van SLA’s en KPI’s bij de “Scholen van Morgen” – Kristien Achten, AG Real Estate
  • Gebouwbeheersystemen: mogelijkheden en beperkingen – Jelle Laverge, UGent, en Rik Vaesen, Kieback & Peter Belgium

16u: einde

Deze opleidingsdag gaat door in het Huis van de Bouw in Zwijnaarde op woensdag 14 juni 2017. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.55 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 100 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten. Niet-participanten betalen 150 euro, exclusief BTW. Leden van VTDV en UVS betalen 125 euro, exclusief BTW. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot twee volle werkdagen voor de opleiding.

Na de opleidingsdag kan een vormingsattest aangevraagd worden. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs.

Schrijf u in voor dit evenement
Kies uit één van deze parallelle lezingen
Kies uit één van deze parallelle lezingen
Kies uit één van deze parallelle lezingen
Kies uit één van deze parallelle lezingen
Indien u architect bent, kunt u uw stamnummer ingeven om in aanmerking te komen voor de permanente vorming voor architecten.
Indien u dit nummer niet heeft op het moment van de inschrijving, gelieve dit dan zo snel mogelijk intern aan te vragen en te bezorgen aan michael@cedubo.be
Wilt u meer weten over participant (lid) worden van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer? Surf dan naar https://www.gebouwbeheerder.be/home/participeren/.

Ik betaal voor dit evenement na ontvangst van een factuur.