CDG namiddagsessie akoestiek in gebouwen: hoe aanpakken? (Heusden-Zolder)

Akoestiek is een cruciaal deel van de comfortbeleving van gebruikers van gebouwen. Indien de akoestiek verstoord is, heeft dit een onmiddellijke en soms ernstige impact op die gebruikers. Een goede geluidsomgeving is niet enkel essentieel voor gezondheid en privacy, maar ook voor de productiviteit. Een akoestisch goed functionerend gebouw zorgt voor een prettiger leefklimaat en bevordert de relaties tussen de gebruikers.

 

Pieter Schevenels van PS-Acoustics verzorgt een namiddagopleiding voor gebouwbeheerders, aannemers en architecten. Daarbij wordt o.m. ingegaan op de volgende vragen: Waar komen problemen vandaan? Hoe kun je een diagnose stellen? Wat kun je zelf en wat moet je uitbesteden? Wat zijn mogelijke oplossingen?

 

Deze halve opleidingsdag vindt plaats in Centrum Duurzaam Bouwen, Schachtplein (parking) in Heusden-Zolder op 22 november 2018 van 13u30 tot 16u. Deelname kost 50 euro (excl. BTW) voor participanten van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer en leden van het WTCB en vzw VLISOG, 75 euro voor leden van Zorg.tech en UVS, en 100 euro voor organisaties die geen lid zijn van één van bovenstaande partijen.