Pathologie van gebouwen (Heusden-Zolder)

CDG (BCQS) organiseert op 23 mei 2019 een gloednieuwe studiedag rond pathologie van gebouwen. Gebouwen zijn onderhevig aan gebouwgebreken, slijtage en schade. Wat zijn de meest kwetsbare plekken van een gebouw en aan welke problemen zijn ze het meest onderhevig? Hoe herkent u deze als gebouwbeheerder, wanneer ze zich manifesteren op uw vloeren, gevels en daken? Hoe gaat u om met vochtproblemen?

De opleiding wordt verzorgd door experten van Bureau Bouwtechniek. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.56 of michael.herremans@bbri.be. De prijs van de opleiding bedraagt 100 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten, gecertificeerde inspecteurs NEN 2767 en WTCB-leden, en 150 euro, exclusief BTW, voor niet-participanten en niet-leden. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

De opleiding gaat door in Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) in Heusden-Zolder op 23 mei 2019. OntvangstĀ  Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De locatie heeft een ruime parking.