Praktijk conditiemeting NEN 2767: de gebouwschil (Beringen)

Op 19 maart 2019 organiseert CDG in Beringen een praktijkopleiding NEN 2767. Daarbij ligt de focus op de conditiemeting van het gebouw zelf en meer bepaald de gebouwschil. Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

•    Hoe bereid je een inspectie of conditiemeting voor?
•    Hoe deel je een gebouw zinvol op in bouwdelen?
•    Hoe herken en benoem je bouwkundige gebreken en risico’s?
•    Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
•    Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
•    Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.55 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten en leden van WTCB en Vlisog vzw, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-participanten en niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 12 maart 2019 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag. Op het einde van de opleidingsdag wordt een certificaat uitgereikt. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De locatie (Stedelijk Administratief Centrum) heeft een parking.

Opleidingen conditiemeting NEN 2767 03/2019

Stap 1 van 2

50%
    Opgelet: de kostprijs bedraagt 300 of 400 euro (excl. BTW) per opleidingsdag!