Webinar – Praktijk conditiemeting NEN 2767: de gebouwschil

Op 11 juni 2020 organiseert CDG (BCQS) een praktijkopleiding NEN 2767. Daarbij ligt de focus op de conditiemeting van het gebouw zelf en meer bepaald de gebouwschil. Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

•    Hoe bereid je een inspectie of conditiemeting voor?
•    Hoe deel je een gebouw zinvol op in bouwdelen?
•    Hoe herken en benoem je bouwkundige gebreken en risico’s?
•    Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
•    Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
•    Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 0496/38.39.64 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 200 euro, exclusief BTW, voor BCQS-abonnees en leden van WTCB, en 300 euro, exclusief BTW, voor niet-abonnees en niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 2 juni 2020 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag. De opleiding gaat online door op 11 juni 2020 tussen 9u15 (ontvangst) en 12u30.

Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS of WTCB, afhankelijk van de specifieke opleiding) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.