Praktijk conditiemeting NEN 2767: de gebouwschil (herhaling)

Op 24 maart 2017 organiseert CDG in Antwerpen een praktijkopleiding NEN 2767. Het gaat om een herhaling van de opleidingsdag van 22 maart, die helemaal volzet is. Daarbij ligt de focus op de conditiemeting van het gebouw zelf. Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

•    Hoe bereid je een inspectie of conditiemeting voor?
•    Hoe deel je een gebouw zinvol op in bouwdelen?
•    Hoe herken en benoem je bouwkundige gebreken en risico’s?
•    Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
•    Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
•    Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.55 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-participanten. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 15 maart is niet verplicht. Op het einde van de opleidingsdag wordt een certificaat uitgereikt. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De locatie ligt op 2′ wandelen van het station Antwerpen-Berchem, waar ook een ondergrondse parking is.