Praktijk conditiemeting NEN 2767: installaties (Hasselt)

Op 29 september 2022 organiseert CDG (WTCB) een praktijkopleiding NEN 2767 in Hasselt. Daarbij ligt de focus op de technische installaties van het gebouw (elektro- en klimaattechniek). Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

  • Hoe bereid je een inspectie voor?
  • Hoe deel je een gebouw zinvol op in installatiedelen?
  • Hoe herken en benoem je installatietechnische gebreken en risico’s?
  • Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
  • Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
  • Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.56 of michael.herremans@bbri.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor aannemers-leden van WTCB, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 13 september 2022 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag rond technische installaties. Voor wie wenst in te schrijven voor beide praktijkdagen: het inleidende deel van beide praktijkdagen is grotendeels identiek.

U kunt voor deze opleiding (6u) een aanvraag indienen voor de KMO Portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O110330 (dienstverlener WTCB). Opgepast: uw aanvraag moet bij Vlaio zijn ingediend binnen de 14 dagen na de opleidingsdag of de start van de opleiding (bij meerdaagse opleidingen).

Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (WTCB) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.

De exacte locatie in Hasselt wordt zo snel mogelijk meegedeeld.

Opleidingen conditiemeting NEN 2767 najaar 2022

Stap 1 van 2

    Opgelet: de kostprijs kan variëren per opleidingsdag!