VOLZET! Praktijk conditiemeting NEN 2767: installaties (Leuven)

Op woensdag 21 maart 2018 organiseert CDG in Leuven een praktijkopleiding NEN 2767. Daarbij ligt de focus op de technische installaties van het gebouw (elektro- en klimaattechniek). Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

  • Hoe bereid je een inspectie voor?
  • Hoe deel je een gebouw zinvol op in installatiedelen?
  • Hoe herken en benoem je installatietechnische gebreken en risico’s?
  • Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
  • Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
  • Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.56 of michael@cedubo.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten, Vlisog vzw-leden en BEMAS-leden, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-participanten en niet-leden. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 7 maart 2018 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag rond technische installaties. Op het einde van de opleidingsdag wordt een certificaat uitgereikt. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De locatie (KU Leuven, Dekenstraat 2, 3000 Leuven, lokaal VHI 02.68) ligt op 5 à 10′ wandelen van het station van Leuven, waar ook een ondergrondse parking is.

 

Deze opleiding is met 12 inschrijvingen helaas helemaal volzet! U kunt deze opleiding zeker later nog volgen. Voor meer informatie: michael@cedubo.be.