Praktijk conditiemeting NEN 2767: installaties (Sint-Niklaas)

Op 12 september 2019 organiseert CDG (BCQS) in Sint-Niklaas een praktijkopleiding NEN 2767. Daarbij ligt de focus op de technische installaties van het gebouw (elektro- en klimaattechniek). Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:

 

  • Hoe bereid je een inspectie voor?
  • Hoe deel je een gebouw zinvol op in installatiedelen?
  • Hoe herken en benoem je installatietechnische gebreken en risico’s?
  • Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
  • Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
  • Hoe interpreteer je de resultaten?

 

Zeger Bergsma (via de Vastgoed Business School) is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.56 of michael.herremans@bbri.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor BCQS-abonnees en WTCB-leden, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-abonnees en niet-leden. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 5 september 2019 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag rond technische installaties. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De locatie heeft een parking. Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS of WTCB, afhankelijk van de specifieke opleiding) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.