Hoe kom ik tot een concrete meerjarenonderhoudsplanning op basis van conditiemeting NEN 2767? (Brussel)

Op woensdag 27 juni 2018 organiseren CDG en Vlisog in Brussel een gloednieuwe opleidingsdag rond NEN 2767. Daarbij ligt de focus op het aanwenden van een conditiemeting volgens NEN 2767 om te komen tot een concrete en werkbare meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende thema’s:

 

•    Lezen en interpreteren van een inspectieverslag volgens NEN 2767
•    MJOP opstellen op basis van de inspectieresultaten
•    Conditieafhankelijk MJOP opstellen aan de hand van o.m. knelpuntanalyse, systeemanalyse, LCA, risicomatrix
•    Aandacht voor het opstellen van meerdere scenario’s

 

Marc Heijmans, expert van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM, is docent voor deze opleiding. Voor vragen kunt u terecht bij Michael Herremans op 011/79.97.55 of info@gebouwbeheerder.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro, exclusief BTW, voor CDG-participanten en leden van Vlisog vzw, en 400 euro, exclusief BTW, voor niet-participanten. Gecertificeerde gebouwinspecteurs volgens NEN 2767 betalen 200 euro, exclusief BTW. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. De opleiding gaat door in het gebouw van de Vlaamse Confederatie Bouw in de Lombardstraat in Brussel. Deze locatie ligt op minder dan 10′ wandelen van het treinstation Brussel-Centraal.

Deelname aan (minstens) een theoretische opleiding rond 2767 is niet verplicht, maar het vergroot wel substantieel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze opleidingsdag.

Schrijf u in voor dit evenement
Indien u dit nummer niet heeft op het moment van de inschrijving, gelieve dit dan zo snel mogelijk intern aan te vragen en te bezorgen aan michael@cedubo.be
Wilt u meer weten over participant (lid) worden van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer? Surf dan naar https://www.gebouwbeheerder.be/home/participeren/.

Ik betaal voor dit evenement na ontvangst van een factuur.