Platte daken

Webinar: Onderhoud van platte daken

Het goed onderhouden van platte daken is een cruciale voorwaarde om het gebouw in optimale conditie te houden. Maar hoe pak je dit in de praktijk het best aan? Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) ontwikkelde met een groep specialisten (aannemers, studiebureaus, bouwmaterialenspecialisten en docenten) een online namiddagopleiding met als titel ‘Onderhoud van platte daken’. Deze opleiding behandelt de volgende onderwerpen:

  • Opbouw van een plat dak
  • Afvoeren van water en sneeuw
  • Wat met groendaken en zonnepanelen?
  • Aandachtspunten bij inspecteren van daken

De opleiding wordt gegeven door Jan Moens van Bureau Bouwtechniek en Marcus Peeters van hogeschool Odisee. Deze opleiding is complementair met de online opleiding “Veiligheid bij het inspecteren van daken” op 4 maart 2021.

Deze namiddagopleiding kost 100 euro voor leden van BCQS, aannemers-leden van WTCB en gecertificeerde inspecteurs NEN 2767 (excl. btw) en 150 euro voor niet-leden (excl. btw). Na afloop van de opleiding ontvangen de deelnemers een attest van deelname. De opleiding op 1/4/2021 start om 13u en eindigt om ca. 16u30. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. U kunt voor deze opleiding (4u) een aanvraag indienen voor de KMO Portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O216726. Opgepast: uw aanvraag moet bij Vlaio zijn ingediend binnen de 14 dagen na de opleidingsdag of de start van de opleiding (bij meerdaagse opleidingen).

Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.