Basisopleiding verwarmingsinstallaties

Webinar: Vaak vastgestelde problemen bij visuele inspectie van technische installaties en hun impact

Technische installaties zijn cruciale aandachtspunten voor elke gebouwbeheerder. In dit webinar kijken we naar wat een visuele inspectie van technische installaties kan opleveren, welke problemen op die manier aan de oppervlakte komen en wat de (potentiƫle) impact is van die problemen. Verwarming die uitvalt, een elektrische installatie die hapert, enz.: het zijn allemaal problemen die een onmiddellijke impact hebben op het goed functioneren en het welbevinden van alle gebruikers van het gebouw.

Op 4 mei 2021 organiseert Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) een online opleidingsnamiddag rond vaak vastgestelde problemen bij visuele inspectie van de technische installatie. Docent is o.m. Jan De Meyer van Build Insights. Op het programma staat o.m.:

  • visuele inspectie van installaties?
  • visuele inspectie van HVAC + impact van vastgestelde problemen
  • visuele inspectie van elektrische installaties + impact van vastgestelde problemen
  • visuele inspectie van liften + impact van vastgestelde problemen
  • besluit

De opleidingsdag gaat online door op 4 mei 2021 van 13u tot 17u. De kostprijs bedraagt 100 euro voor BCQS-leden en aannemers-leden van WTCB (excl. btw) en 150 euro voor niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.

U kunt voor deze opleiding (4u) een aanvraag indienen voor de KMO Portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O216726. Opgepast: uw aanvraag moet bij Vlaio zijn ingediend binnen de 14 dagen na de opleidingsdag of de start van de opleiding (bij meerdaagse opleidingen).