Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de gebouwen en de technische installaties. Je wordt actief betrokken bij de studie en uitvoering van het masterplan voor infrastructuurwerken, waarbij op de campus gefaseerd gebouwen opgetrokken en in gebruik genomen worden. Bij de oplevering van een nieuw gebouw volg je nauwgezet de openstaande punten op en rapporteert deze aan de contactpersoon van het Facilitair bedrijf, je leert de nieuwe technische installaties kennen en je zorgt voor efficiënt beheer ervan. Je volgt het onderhoud van de technische installaties en de energiemonitoring op.

Als gebouwenverantwoordelijke stuur je het technisch team aan, bestaande uit 3 technisch medewerkers die instaan voor de herstellingswerken en het interne onderhoud van gebouwen, technische installaties en groenaanleg. De gebouwverantwoordelijke rapporteert aan de directeur ondersteunende diensten.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie of over de selectieprocedure/arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met:

Nele Schoeters

Directeur ondersteunende diensten van Gemeenschapsinstelling De Grubbe

Tel. 02 758 86 11

E-mail: nele.schoeters@opgroeien.be

https://www.opgroeien.be/werken-voor-opgroeien/onze-vacatures/veiligheids-en-infrastructuurverantwoordelijke