Ons team2017-04-13T08:30:17+00:00
Bart van de Pol
Bart van de Polzakelijk coördinator
Bart cöordineert het project Duurzaam Gebouwbeheer. Hij tekent de jaarplanning uit en verzorgt de relaties met de partners. Zijn uitgebreide marktkennis en professioneel netwerk laten Duurzaam Gebouwbeheer toe om de vinger aan de pols te houden van alle thema’s die relevant zijn voor de gebouwbeheerder.
To Simons
To Simonsinhoudelijk coördinator
To beschikt over een ruime ervaring in alle onderwerpen die te maken hebben met de bouwwereld. Bij Duurzaam Gebouwbeheer wendt To die ervaring aan om evenementen en opleidingen actueel en kwalitatief hoogstaand te maken. To’s uitgebreide netwerk laat toe om voor elke opleiding of evenement de juiste docent, spreker of moderator te vinden.
Contacteer ons

Hebt u een vraag voor ons? Zit u als gebouwbeheerder met een probleem? Wil u een nieuw project gaan uitwerken en kan u wel wat ondersteuning gebruiken?

Neem contact met ons op en maak optimaal gebruik van de expertise en het netwerk van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer!
Contacteer ons
Michael Herremans
Michael Herremanswebsite, communicatie en opleidingen
Michael heeft als communicatieman zowat 20 jaar op de teller staan: teksten schrijven, websites ontwerpen, advertenties aanleveren, campagnes ontwikkelen, enz. Bovendien staat hij binnen Duurzaam Gebouwbeheer in voor alle opleidingen.