Centrum Duurzaam Gebouwbeheer is op de beurs Facilitair & Gebouwbeheer dit najaar prominent aanwezig. Deze vakbeurs vindt plaats in Antwerp Expo van 14 tot en met 16 september. CDG heeft er eigen congressen (15 en 16 september), maar ook twee sprekers uit het CDG-netwerk komen er een uiteenzetting geven. Het gaat om Seppe Thys van Hamster Cleaning en om Christophe Vanderhaeghen van Enverto, die aaneensluitende lezingen geven op woensdag 14/9.

 

Christophe Vanderhaeghen van Enverto heeft het (Zaal 2, 13u-13u30) over de toegevoegde waarde van de verplichte verwarming- en airconditioning-audits. Christophe geeft een toelichting over de verplichte verwarmingsaudit voor installaties zwaarder dan 20 Kw en de verplichte airco-audit voor installaties zwaarder dan 12 Kw. Tenslotte bespreekt hij het resultaten en de toegevoegde waarde van deze audits in functie van het technisch onderhoud én van het verbruik.

 

De lezing is praktijkgericht en mikt op gebouwbeheerders die een beter inzicht willen hebben in hun eigen patrimonium en in de beste manier om inspectie en onderhoud te beheren. Meer informatie op http://www.vakbeursfacilitairgebouwbeheer.be/lezingen. Geïnteresseerd kunnen via deze link gratis voorregistreren. 

 

CDG zelf organiseert, zoals hierboven vermeld, ook zelf twee congressen. Op donderdag 15 september van 10u30 tot 13u gaat het over de wettelijke verplichtingen en keuringen i.v.m. gebouwbeheer, met als sprekers Joris Breugelmans, commercieel directeur van BTV, en To Simons, directeur Centrum Duurzaam Gebouwbeheer. Op vrijdag 16 september van 10u30 tot 13u komt het volgende topic aan bod: meerjarenonderhoudsplanning van uw patrimonium. Ook hiervoor is de spreker To Simons, directeur van Centrum Duurzaam Bouwen. Meer info en inschrijven via deze link.