De Vlaamse Gemeenschapscommissie organiseert een selectieprocedure voor een mandaatfunctie
Directeur Gebouwen en Patrimonium
Je ontwikkelt en implementeert een patrimoniumbeleid voor de VGC. Je hebt hierbij uitgesproken aandacht voor principes zoals rationeel energieverbruik,  duurzaamheid, toegankelijkheid en een optimaal gebruik van de infrastructuur, zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten.   Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uittekenen en het uitwerken van het VGC-investeringsbeleid. Je volgt de investeringssubsidies op en je levert een actieve bijdrage aan de wijkcontracten en stadsvernieuwingsprojecten waar de VGC haar schouders onder zet. Je beheert ook de begroting en de financiën voor Gebouwen en Patrimonium.
Je leidt een team van een 18-tal medewerkers met een diverse technische achtergrond en je slaagt erin om het beste uit je teamleden naar boven te halen. Je communiceert vlot en spontaan met interne projectverantwoordelijken en externe stakeholders en je bent een uitgesproken netwerker.  Klantgericht werken en een uitstekende dienstverlening bieden zijn voor jou prioritair.
Interesse voor deze boeiende job?
Heb je minstens drie jaar relevante leidinggevende ervaring verworven in de laatste tien jaar, of acht jaar nuttige professionele ervaring? Beschik je tevens over een masterdiploma burgerlijk ingenieur, ingenieur-architect of architect?
Solliciteer dan uiterlijk op 17 juni 2016 via aangetekend schrijven.  Je vindt het inschrijvingsformulier op  www.jobpunt.be/vacatures.  Hier vind je ook de brochure met meer informatie over deze mandaatfunctie en de selectieprocedure.
Graag meer info de VGC? Surf naar http://www.vgc.be
Voor de VGC zijn gelijke kansen belangrijk. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.