Het Gemeentebestuur van Kraainem streeft er naar een organisatie te zijn die kwaliteit aflevert, een hoge output heeft en deze realiseert binnen een goede mentaliteit en een positieve bedrijfscultuur, gekenmerkt door de waarden positiviteit, respect, innovatie en kwaliteit.

Heb jij zin om samen te werken met enthousiaste, innovatieve en positieve collega’s? Hecht je ook belang aan de modernisering van de overheid? Vind je ook dat plezier maken op de werkplek erbij hoort? Dan kijken wij uit naar jouw kandidatuur!

Jouw verantwoordelijkheden

  • Samen met de ingenieur, de dossierbeheerders en de ploeg gebouwen sta je in voor de opvolging en het beheer van de gemeentelijke gebouwinfrastructuur. Je behandelt de dossiers die betrekking hebben op de veiligheid van de gebouwen, de energiebeheersing, het structureel en preventief onderhoud, …
  • Vanuit je inhoudelijke deskundigheid geef je adviezen, sta je in voor de technische opvolging van en het toezicht op zowel reeds bestaande als nieuwe projecten rond de gemeentelijke gebouwen, en het bijwonen en opvolgen van werfvergaderingen, het opmaken van bestekken, …
  • Je hebt veelvuldige contacten met ontwerpers, aannemers, nutsmaatschappijen, …
  • Je bent eveneens de contactpersoon tussen het lokaal bestuur en de GIDPBW (Gemeenschappelijke Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk).
  • Je staat in voor veiligheid en noodplanning.

Solliciteren kan tot en met 27 maart 2020. Overtuig ons met jouw sollicitatiebrief en CV via vacature@kraainem.be

Bezorg ons jouw CV in het Nederlands, kopie van diploma en uittreksel uit het strafregister.

We hebben snel versterking nodig. Voor deze vacature nodigen we jou uit voor een interview en zal je een schriftelijke proef dienen af te leggen. De procedure zal afgerond zijn tegen eind april. Succes alvast! Meer informatie op https://www.kraainem.be/nl/hoe-solliciteren.

Kom op zaterdag 07 maart 2020 naar ons jobcafé in het gemeentehuis van Kraainem tussen 10u-14u.