Voor de duur van het project lokaal woonbeleid ‘wonen in Ham en Beringen’ zijn we op zoek naar een coördinator.

Wil jij het projectteam komen versterken dan is volgende vacature misschien iets voor jou:

COÖRDINATOR HABER
Niveau A (A1a-A2a) – contractueel – deeltijds

Functie: Voor de duur van het project (einddatum 28/02/2019) sta je samen met het projectteam in voor de uitwerking en implementatie van de woonbeleidsvisie. Je bewaakt hierbij de voortgang van het project, stuurt bij en zorgt voor een frequente en duidelijk rapportering betreffende  de werking. Je coacht, ondersteunt en enthousiasmeert je teamleden in hun taken rond adviesverlening, informatieverstrekking en organisatie van acties ter bevordering van de woonkwaliteit en het woonbeleid in Beringen en Ham.

Profiel:  Je behaalde een master- of licentiaatsdiploma. Je bent leidinggevende met sterke coachende vaardigheden en een talent voor planning, organisatie en rapportering.  Je neemt initiatief en bent in staat om de voortgang van het project op te volgen en indien nodig bij te sturen.

Aanbod: Een interessante functie binnen een gemotiveerd en gedreven team. Een contract voor de duur van het project en voor 0,3 VTE (11,4 uur), verloning in de weddeschaal A1a-A2a eventueel aangevuld met relevante  anciënniteit uit de privé of als zelfstandige tot max. 10 jaar , maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,  fietsvergoeding,  gunstige verlofregeling en flexibele werktijden, …

Informatie: Meer informatie over de functie, de examenprocedure, de wijze van kandidatuurstelling vind je terug op de website www.beringen.be via de link vacatures. Voor meer informatie over de procedure kan je terecht bij Sabrina Leten, 011/43 03 85 .

De uiterste datum voor je kandidatuur is dinsdag 24 mei 2016. Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Indien je slaagt voor het examen, word je opgenomen in een wervingsreserve.