Word je geboeid door het opnemen van projecten en het beheer rond de uitbouw van een performante en intelligente laadinfrastructuur voor elektrische wagens aan Vlaamse overheidsgebouwen? Vind je het een uitdaging om de beveiliging van alle gebouwen van de Vlaamse overheid te verbeteren? Ben je thuis in de wereld van communicatie en automatisatie? Weet je van aanpakken bij de opvolging van onderhoudscontracten, bekabeling en elektrotechniek, inclusief aanpassingen en uitbreidingen en de bijhorende administratieve verwerking? Wil je ook graag een bijdrage leveren aan de geleidelijke migratie van de huidige vaste telefonie naar de Cloud?
Dan ben jij de technisch specialist elektrotechniek waarnaar Het Facilitair Bedrijf op zoek is.

Het Facilitair Bedrijf geeft je de kans om te werken in een technisch uitdagende omgeving. Samen met jouw collega’s werk je mee aan het op technisch vlak in goede staat houden van bestaande gebouwen en aan de toekomst van nieuwe gebouwen, verspreid over Vlaanderen. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de gebouwen van de Vlaamse Overheid op technisch vlak volledig in orde zijn en je werkt mee aan een lange termijn visie voor deze gebouwen.

Meer informatie over de vacature vind je op de website van de Vlaamse overheid en in het document 1612_selectiereglement.