Vanaf heden worden de activiteiten van CDG ondergebracht in de Belgian Construction Quality Society (BCQS), dat beheerd wordt door het WTCB en SECO. U kunt nu een abonnement nemen bij BCQS. Dit vervangt wat vroeger de “participatie” was.

Dit abonnement biedt de volgende voordelen:

  • U krijgt een fikse korting op de activiteiten (congressen, opleidingen, …)
  • U krijgt een eigen inlogcode om meer informatie uit de website te halen
  • U krijgt online toegang tot alle publicaties van het WTCB via uw persoonlijke gebruikersnaam en inlogcode (waarde 132 euro, excl. BTW)

Dit abonnement kost 350 euro/jaar, excl. BTW.

Participeren heading

Correspondentieadres

Facturatieadres ?

Volgende : een account aanmaken

De account voor uw organisatie

Met onderstaande gegevens maken we een account aan voor uw organisatie. Na betaling en goedkeuring wordt deze account geactiveerd.
Deze account kan daarna gebruikt worden door de medewerkers van uw organisatie.

Deze kan achteraf niet meer gewijzigd worden. Gebruik bij voorkeur de naam van uw organisatie. Spaties en speciale karakters zijn niet toegestaan. Gebruik _ in plaats van spaties.
Kies voor een veilig wachtwoord, bij voorkeur met cijfers, letters en speciale karakters. Een wachtwoord van minstens 8 tekens lang is aangeraden.
Het algemene e-mailadres van uw organisatie. Dit is een adres waarop alle uitnodigingen voor opleidingen en evenementen toekomen, en van waaruit die makkelijk verspreid kunnen worden naar de relevante mensen binnen de organisatie.
Voornaam en naam van de contactpersoon
Het rechtstreekse telefoonnummer van de contactpersoon.