Participeren2016-05-18T16:03:52+00:00

Participeren in Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (CDG) biedt heel wat voordelen. Enkel organisaties kunnen participeren en dit telkens voor één jaar. U ontvangt een factuur met vermelding ‘participatie Centrum Duurzaam Gebouwbeheer’. De participatie is effectief vanaf de betaling van die factuur.

Participeren biedt de volgende voordelen:

  • U krijgt een fikse korting op de activiteiten (congressen, opleidingen, …)
  • U kunt deelnemen aan diverse werkgroepen of zelf een werkgroep starten
  • U ontvangt gratis de nieuwsbrief
  • U krijgt een eigen inlogcode om meer informatie uit de website te halen
  • U krijgt toegang tot de helpdesk van de website

Het participeren aan Centrum Duurzaam Gebouwbeheer is voorbehouden aan organisaties en dus niet aan individuen. CDG onderscheidt twee types van organisaties.

  • ‘Gebouwbeheerders’ zijn alle organisaties met een bepaald patrimonium die voordeel hebben bij participeren aan CDG en die geen direct of indirect commercieel voordeel halen uit hun participatie.
  • ‘Dienstverlenende bedrijven’ zijn alle organisaties die wel een direct of indirect commercieel voordeel halen uit hun participatie (studiebureaus, producenten van materialen of installaties, aannemers, enz.). Neem contact op met bart@gebouwbeheerder.be om te kijken naar de samenwerkingsmogelijkheden!

Voor participanten hanteert Centrum Duurzaam Gebouwbeheer de volgende prijszetting:

  • Gebouwbeheerder: 350 euro/jaar, excl. btw
  • Dienstverlenend bedrijf, betalend jaarpartner van CeDuBo: 350 euro/jaar, excl. btw
  • Dienstverlenend bedrijf: 1250 euro/jaar, excl. btw
Participeren heading

Correspondentieadres

Facturatieadres ?

Volgende : een account aanmaken

De account voor uw organisatie

Met onderstaande gegevens maken we een account aan voor uw organisatie. Na betaling en goedkeuring wordt deze account geactiveerd.
Deze account kan daarna gebruikt worden door de medewerkers van uw organisatie.

Deze kan achteraf niet meer gewijzigd worden. Gebruik bij voorkeur de naam van uw organisatie. Spaties en speciale karakters zijn niet toegestaan. Gebruik _ in plaats van spaties.
Kies voor een veilig wachtwoord, bij voorkeur met cijfers, letters en speciale karakters. Een wachtwoord van minstens 8 tekens lang is aangeraden.
Het algemene e-mailadres van uw organisatie. Dit is een adres waarop alle uitnodigingen voor opleidingen en evenementen toekomen, en van waaruit die makkelijk verspreid kunnen worden naar de relevante mensen binnen de organisatie.
Voornaam en naam van de contactpersoon
Het rechtstreekse telefoonnummer van de contactpersoon.