Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het systematisch coördineren van het BIM-specifieke aspect van het bouwproces. Je hebt als taak het analyseren en toetsen van aspectmodellen (model checking & clash control) en het genereren van informatie voor de productie. Je stuurt en bewaakt de voortgang van het BIM-proces en draagt bij aan het leer- en veranderingsproces in ons bedrijf.

Profiel
Je bent recent afgestudeerd of studeert dit jaar af als burgerlijk ingenieur (-architect) . Interesse in de technische kant van het bouwen en aanleg om snel nieuwe software aan te leren zijn een vereiste in deze functie. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Goede communicatieve vaardigheden, beheersing van het Frans en kennis van Revit, Navisworks, Solibri Model Checker en/of andere BIM-software zijn een pluspunt. Je stelt hoge eisen aan je werk en hebt de motivatie in je werk te excelleren. Verder kan je goed zelfstandig werken en draagt verantwoordelijkheid voor je werk. Daarnaast vind je het prettig om samen te werken in een multidisciplinair team en ben je in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat.

Aanbod
Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten, en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Ter ondersteuning voorzien we ruime opleidingsmogelijkheden voor jou. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden met extra legale voordelen en maaltijdcheques.

 

Meer informatie en solliciteren via http://werkenbijkumpen.be/nl/jobs/junior-bim-coördinator.