Z33 is een grensverleggende kunstinstelling in Hasselt, op het kruispunt van actuele kunst, design en architectuur.

Z33 verenigt in haar projecten kunstenaars, ontwerpers, organisaties, ondernemers, onderzoekers, onderwijsinstellingen en andere partners rond maatschappelijke thema’s die we bevragen in tentoonstellingen, lezingen, debatten, publicaties, workshops, etc.

Z33 reflecteert zo over de wereld die ons omringt en stimuleert ons om op een andere manier naar de alledaagse realiteit te kijken.

Z33 stelt zich tot doel om meer mensen prikkelen met kunst en hen het belang tonen van verbeelding en creativiteit vandaag voor de samenleving van morgen.

Het huis voor kunst, design en architectuur bestaat uit een tentoonstellingsruimte gerealiseerd door architect G. Daniëls in het expojaar 1958 en een nieuwe tentoonstellingsvleugel ontworpen door de Italiaanse architecte Francesca Torzo. Op hetzelfde adres zijn ook de kantoren, ateliers en werkruimtes gevestigd. Z33 huurt nog andere opslag- en werkruimtes in Hasselt.

Als gebouwbeheerder zorg je ervoor dat alle gebouwen en installaties van Z33 steeds in orde zijn, zodat de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers gewaarborgd blijven. Je bent vanuit Z33 de contactpersoon met het Fonds voor Culturele Infrastructuur van de Vlaamse Gemeenschap, die eigenaar is van het gebouw.

Je staat in voor de coördinatie van de verdere renovatie van Vleugel 58 en voor de opvolging van de inrichting van de kantoren en publieke ruimtes. Je stelt hiervoor een meerjarenplan op. Je doet de aanvraag en opvolging van de investeringssubsidies bij FoCI en andere subsidiërende overheden. Je doet de aanbestedingen en opvolging van de infrastructuurprojecten binnen de vooropgestelde budgetten. Je volgt de oplevering nauwgezet op.

Je beheert de gebouwen van Z33 als een goede huisvader. Je bent verantwoordelijke voor de opvolging van het onderhoud en herstellingen van de HVAC-installaties, elektriciteit en  sanitair. De uitvoering ervan is uitbesteed aan partners.

Samen met het facilitair team sta je in voor de brand- en inbraakpreventie, het kostenefficiënt beheer van de nutsvoorzieningen, het afvalbeheer etc.

Je bewaakt de facilitaire budgetten en verzorgt de bijhorende administratie (huurovereenkomsten, verzekeringen, … ) alsook de ontsluiting en archivering van documenten en plannen.

Gevraagd profiel

 • Je bent in het bezit van minstens een Bachelordiploma, bij voorkeur in een technische of bouwkundige richting. Je hebt een allround basiskennis van de verschillende disciplines binnen de bouwwereld.
 • Je anticipeert en bent in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken
 • Je bent ook administratief onderlegd en onderhoudt goede contacten met zowel de subsidiërende overheden als met partners en aannemers. Je laat je niet afschrikken door administratieve dossiers en werkt nauwkeurig en ordelijk.
 • Kennis van de wetgeving betreffende overheidsopdrachten is een pluspunt
 • Je hebt een goede kijk op het financiële gebeuren en werkt bewust met budgetten
 • Je hebt kennis van de standaard MS-Office toepassingen
 • Je kan planlezen en bent bij voorkeur ook vertrouwd met AutoCad of een ander tekenprogramma.
 • Je bent collegiaal en werkt graag in teamverband
 • Je bent open van geest en cultureel geïnteresseerd en hebt zin om te werken in een ambitieuze creatieve omgeving waar je deel uitmaakt van een team van een 30-tal medewerkers.

Wat bieden we jou aan?

 • Een voltijdse uitdagende functie in een ambitieuze culturele organisatie in Hasselt.
 • Contract van onbepaalde duur
 • Loon volgens barema B1c binnen PC 329.01 sector cultuurspreiding, aangevuld met extralegale voordelen: maaltijdcheques van 6€ per dag, tussenkomst woon-werkverkeer (gratis met openbaar vervoer), hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Uitgebreid verlofstelsel afhankelijk van leeftijd
 • Ruimte voor inspiratie, een professioneel netwerk en vorming

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief op uiterlijk zondag 18 oktober 2020 naar jobs@z33.be.

 Z33 maakt geen onderscheid tussen kandidaten op basis van gender, etniciteit of beperking.