Contractueel – onbepaalde duur, met aanleg wervingsreserve (1 jaar) –

bruto maandloon vanaf 2.560,11 euro
minstens houder zijn van een bachelor of gelijkgesteld

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

Als deskundige facilitair beheer sta je samen met je team in voor het organiseren van het facilitair beheer voor de gemeente. Je analyseert de technische problemen en zoekt de best beschikbare partners en methodes om deze op een efficiënte manier te kunnen oplossen. Je geeft input voor het beleid en de organisatie van de afdeling en rapporteert rechtstreeks aan het diensthoofd.

Tot jouw takenpakket behoort o.a. het programmeren van aanpassingswerken en onderhoud uitwerken of aanbevelen (planning, technische studies,…), het leiden van projecten, contracten met onderaannemers of leveranciers opvolgen en coördineren, schade analyseren en de gepaste acties ondernemen, onderhandelen over contractvoorwaarden, dienstverslagen opstellen en actualiseren …

Wij bieden aan:

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding en tussenkomst openbaar vervoer bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur je CV, motivatiebrief en kopie van je diploma ten laatste op 27 oktober 2021 naar poolstok..jobs@sdworx.com. Voor meer vragen of informatie omtrent de functie of de sollicitatieprocedure kan je mailen naar poolstok..jobs@sdworx.com.