Werk je graag projectmatig? Heb je interesse in technieken, bouwkunde of de werking van de overheid en overheidsopdrachten? Kun jij een visie uitwerken en realiseer je graag plannen? Lokaal Bestuur Wommelgem is op zoek naar een stafmedewerker Patrimonium voor een voltijds contract van onbepaalde duur op niveau A1-A3.

Over de job

Wommelgem is een dorp in de rand van Antwerpen met ongeveer 13.000 inwoners en ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat.

Als Stafmedewerker patrimonium ben je technisch verantwoordelijk voor de eigendommen van Lokaal Bestuur Wommelgem. Je volgt bouwprojecten, het onderhoud en contracten op. Je ondersteunt bij technisch studiewerk, geeft advies en draagt bij tot een integrale visie voor de gemeentelijke gebouwen. Je staat in voor de planning, opvolging en coördinatie van beleidsvoorbereiding en -uitvoering en bewaakt de budgetten. Je maakt lastenboeken op voor leveringen en het uitvoeren van werken.

Jouw taken op een rijtje:

 • Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de opstart en coördinatie van diverse projecten binnen de dienst patrimonium. Je bewaakt de planning en de voortgang om te verzekeren dat projecten afgehandeld worden binnen de vooropgestelde timing.
 • Als beleidsmedewerker verstrek je advies binnen de organisatie. Je zorgt dat het beleid op de hoogte is van ontwikkelingen die betrekking hebben op jouw dienst en je formuleert beleidsadviezen met betrekking tot patrimonium
 • Als expert werk je steeds aan je eigen ontwikkeling en expertise. Je hebt een interne ‘drive’ voor je vak en je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in dit domein

Over jou

Je hebt een Masterdiploma dat toegang geeft tot niveau A1a-A3a. Ervaring met  technieken, bouwkunde en de werking van de overheid en overheidsopdrachten is een meerwaarde.

Contract en verloning

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijke verloning op niveau A1a-A3a, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,25/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren tot de voordelen.

Welke eigenschappen heb jij?

 • Plannen en organiseren: Je coördineert het eigen werk en dat van anderen
 • Coachen: Je ondersteunt anderen bij de ontwikkeling van vaardigheden en gewenst gedrag
 • Visie: Je betrekt brede (maatschappelijke, technische,..) factoren bij jouw aanpak
 • Communicatie : Je communiceert vlot met verschillende doelgroepen, ook over complexe onderwerpen
 • Initiatief : Je neemt het initiatief om structurele problemen binnen je taakdomein op te lossen (reactief en structureel)

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 2 jaar.

Word je hier enthousiast van?

Stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. drie maanden oud):

 • per e-mail naar: sollicitatie@wommelgem.be,
 • per aangetekende brief naar Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem t.a.v. de personeelsdienst
 • of kom hem persoonlijk overhandigen op ten laatste 15 augustus 2022.

Vermeld als onderwerp: Sollicitatie Stafmedewerker Patrimonium

Het schriftelijke examen zal doorgaan op 23 augustus 2022 (van 10u tot 20u.) Als je daarvoor geslaagd bent, zal het mondeling examen aansluitend doorgaan.

Je slaagt voor de schriftelijke en mondelinge selectieproeven, alsook voor het assessment na afloop.

Tewerkstellingsplaats: Kaakstraat 2 – 2160 Wommelgem

Meer info?

tel. 03-355 50 50
sollicitatie@wommelgem.be