Notermans Building Management maakt deel uit van Group Notermans, een Ingenieurs- en Expertisebureau dat een 15-tal jaren geleden werd opgericht, gespecialiseerd is in een aantal niche-diensten en opdrachten uitvoert in gans België. In het kader van het Building Management werd sinds 2017 de uitvoering van Conditiestaatmetingen volgens de norm NEN 2767 aan de portfolio toegevoegd. Op 1 januari 2018 werden door CEDUBO-VLISOG de eerste erkenningen in België uitgereikt, onder meer aan Bureau Notermans. Voor de uitvoering van de conditiemetingen heeft Building Management Notermans een aantal inspecteurs in dienst die op NEN 2767 gecertificeerd zijn, zowel voor de gebouwstructuur als de technieken. Notermans Building Management heeft reeds heel wat projecten van Conditiestaatmetingen uitgevoerd en kan vele referenties voorleggen.

Omwille van de snelle groei zijn ze vooral op zoek naar Inspecteurs gebouwen in geheel Vlaanderen voor de uitvoering van opdrachten in de Conditiestaatmeting, zowel voor wat betreft bouwkunde als technieken. Heb je een afgeronde opleiding of werkervaring in de bouwkunde of een technische richting en wil je deel uitmaken van een groeiend team in een boeiende nieuwe niche in de markt aarzel dan niet om je kandidatuur te stellen.

Ze bieden:

  • Een aantrekkelijke en gevarieerde functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.
  • Een degelijk en gericht opleidingstraject
  • Een aantrekkelijk salarispakket incl. bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen (32 verlofdagen, maaltijd- en ecocheques,…)
  • Een full-time contract
  • De kans om mee te werken aan innovatieve initiatieven

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Erik Notermans, Directeur Notermans Building Management

erik@bureaunotermans.be

T: 012 745493 M: 0475 736919