Planon Building Management organiseert op 18 juni 2015 een gratis workshop rond ‘Conditiemetingen en Planmatig Onderhoud’. Deze workshop (10u-13u) vindt plaats in hun kantoor in Gebouw A op de Mechelen Campus. Voor meer informatie en inschrijven: http://pages.planonsoftware.com/Workshop-Conditiemetingen-en-Planmatig-Onderhoud-2015-PBM_3-Registration-Page.html

 

Gebouwonderhoud is noodzakelijk. U wilt echter niet voor onverwachte kosten komen te staan. Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is een langetermijnplanning voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. Onderhoudswerkzaamheden worden zo gespreid en afgestemd op het beschikbare budget. Een conditiemeting volgens de NEN 2767 vormt de perfecte basis voor het opstellen van een uniform en daarmee betrouwbaar meerjaren onderhoudsplan.

Planon levert een zeer complete, praktische oplossing op het gebied van conditiemetingen en planmatig onderhoud. Met deze oplossing kunt u (zelf) meerjaren onderhoudsplannen opstellen, beheren en muteren conform de NEN 2767. Planon NV nodigt u van harte uit voor de Workshop Conditiemetingen en Planmatig Onderhoud op donderdag 18 juni. Gedurende deze bijeenkomst wordt een leerzaam programma verzorgd waarin u leert:

Wat de uitgangspunten van de NEN 2767 norm zijn;
Waarom een conditiemeting conform de NEN 2767 een belangrijk startpunt is voor het opstellen van een MJOP;
Hoe u eenvoudig zelf NEN 2767 inspecties uitvoert met behulp van de Planon Condition Assessor;
Hoe u inzicht creƫert in de kosten en de werkzaamheden op korte en lange termijn met een meerjaren onderhoudsplanning;
Hoe u spreiding realiseert van onderhoudswerkzaamheden en -kosten;
Hoe u de kwaliteit, kosten, planning en uitvoering van het MJOP gemakkelijk kunt monitoren binnen het totaalconcept van Planon Universe.

Na afloop is er voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met Planon-medewerkers en andere deelnemers.