We zijn op zoek naar een Accountmanager O-Prognose voor ons team in België. Wil jij deel uitmaken van een innoverende organisatie dan is dit de nieuwe uitdaging waar je naar op zoek bent.

O-Prognose: inzicht in uw onderhoudskosten op korte en lange termijn

O-Prognose, onderdeel van Spacewell, is als software specialist de marktleider in professionele oplossingen voor het duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed en technische installaties.Met O-Prognose helpen we gebruikers om inspecties en planningen van onderhoud inzichtelijk, eenvoudig en kostenefficiënt te houden.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Ruim 5.000 gebruikers en 1500 organisaties werken inmiddels met onze software. Wil jij deel uitmaken van onze organisatie? Lees dan snel verder.

Jouw rol: je kunt impact maken

De Account Manager O-Prognose,  is primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van het totale traject dat nodig is om O-Prognose bij nieuwe klanten te verkopen. Naast het overtuigen van nieuwe klanten voor het gebruik van O-Prognose ben je aanspreekpunt voor de gehele Belgische portefeuille en kijk je samen met de collega’s hoe de Spacewell producten breder verkocht kunnen worden.

Hoewel de functie een zelfstandig karakter heeft, ben je ook onderdeel van het Salesteam. Jij zal binnen het Belgische team de O-Prognose expert zijn. Binnen het team heb je verschillende type collega’s die ondersteunen met lead generatie, het berekenen van prijzen en opmaken van offertes. Je komt dus in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden om jezelf ook verder te ontwikkelen.

Je vindt alle relevante informatie in dit document: Profielomschrijving Accountmanager O-Prognose (België) – MVY (002)!