Wie zijn wij?

S&R Group nv exploiteert momenteel 6 Lago zwemparadijzen met telkens een uitgebreid en gevarieerd aanbod: een sportzwembad met instructiebad, een familievriendelijk recreatief aanbod; wellness-faciliteiten en een gastronomisch aanbod in ons Rest-eau-Café. Door de opening van het zevende en achtste centrum in 2018 en een extra centrum in 2019 staan we voor een stevige groei. Dit betekent ook dat ons nationale team aan uitbreiding toe is.

Onze centra kaderen in een PPS-formule (privaat publieke samenwerking) die gemeentebesturen en andere publieke partners opzetten om hun sport- en zweminfrastructuur te vernieuwen en uit te breiden. Privé partner S&R Group vult de sportieve gemeentelijke kerntaak aan met recreatie, horeca, wellness, enz. S&R Group garandeert een hoge kwaliteitsstandaard en dynamiek.

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig van aard en hebt al altijd willen weten hoe een wildwaterbaan technisch in elkaar zit, of hoe een golfslagbad nu precies werkt. Welke technieken zitten er achter een beweegbare bodem, achter een sauna of stoombad?

Je hebt een Bachelor diploma behaald in een technische richting of je hebt al wat affiniteit opgebouwd voor techniek. Een eerste werkervaring in deze richting (tweetal jaar) is een meerwaarde.

Door je reeds opgedane ervaring of in je studies is het opstellen en opvolgen van procedures voor jou een koud kunstje en ben je een IT-literate die snel zijn/haar weg vindt in diverse (op maat gemaakte) IT-programma’s.
Je bezit goede communicatieve skills die je zowel in het Nederlands en Frans kan inzetten, enige kennis van Duits is een meerwaarde. Deze skills zorgen er ook voor dat zowel in team als zelfstandig werken geen probleem voor jou vormt.

Wat ga je doen?
• Je maakt deel uit van een stafteam dat ondersteunend, adviserend werkt naar het management van alle centra en je rapporteert aan de operationeel directeur van S&R Group en aan de senior facility manager;
• Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks facility management van al onze centra;
• Je stelt nieuwe procedures op rond poetstaken of onderhoudt en optimaliseert bestaande procedures;
• Je doet de opvolging en implementatie van de HACCP-normen in onze centra;
• Opvolging, optimalisatie van een duurzaam afvalbeheer interesseert je sterk, je start ook nieuwe vormen van duurzaal afvalbeheer op;
• Beheer van kledij (ook veiligheidskledij) valt ook onder jouw verantwoordelijkheid;
• Algemeen bewaak je mee het uniform beleid naar de verschillende centra toe;
• Dit betekent ook dat jouw aanwezigheid in de andere centra op regelmatige basis zal worden gevraagd;
• Het hoofdkantoor is gevestigd te Leuven;
• Je komt terecht in een dynamisch, no-nonsense bedrijf in een aantrekkelijke sportieve omgeving met een open bedrijfscultuur.

Wat bieden wij aan?
Wij bieden jou een uitdagende, verantwoordelijke job in een sportieve en dynamische omgeving. Door het ruime takenpakket en de steeds wisselende acties is er een grote variatie aan taken.
Verder bieden wij een marktconform verloningspakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, laptop, gsm-vergoeding en bedrijfswagen met tankkaart.

Interesse in deze functie?
Surf snel naar onze website: http://lago.talentfinder.be en reageer op bovenstaande functie. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.