Voltijds contract van onbepaalde duur

Als teamcoördinator facilitair beheer sta je in voor het plannen en organiseren van de operationele activiteiten van de 3 teams (Poets, Logistiek en Gebouwen), in samenwerking met de teamleiders, de consulent Gebouwen en de service desk.

Het team facilitair beheer heeft als doel om er voor te zorgen dat de kerntaken van de organisatie zo vlot mogelijk kunnen verlopen en dat alle medewerkers op een aangename en veilige manier kunnen werken. Het omvat meer concreet het technisch onderhoud en de poets van het patrimonium, het beheer van arbeidsmiddelen (vloot en magazijn), logistieke ondersteuning in het kader van afvalbeheer, evenementen of werken op openbaar domein. Voor het beheer en de planning van de medewerkers, gebouwen, vloot en arbeidsmiddelen wordt er gebruik gemaakt van een facility management software pakket Ultimo.

Je bent in het bezit van een bachelordiploma.

Interesse?

Solliciteer uiterlijk op zondag 27 februari 2022 via de knop op deze pagina. Vergeet niet je CV, sollicitatiebrief en een kopie van je diploma op te laden.

Voor meer informatie kan je terecht op deze link en bij Ute Engelen, departement personeel, via tel. 03 491 68 00 of via jobs@lier.be.