Droom jij van een afwisselende technische job? Ben jij een teamplayer? Wil je met jouw kennis en expertise bijdragen aan een efficiënt en kwalitatief beheer van gebouwen en technieken? Beschik je samen met je technisch inzicht over sterke vaardigheden in het gebruik van data voor analyse en actie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Samen met jouw team werk je mee aan het op technisch vlak in goede staat houden van bestaande gebouwen en aan de toekomst van nieuwe gebouwen, verspreid over Vlaanderen. Samen zorg je er voor dat de gebouwen van de Vlaamse Overheid op technisch vlak volledig in orde zijn. Je werkt mee aan een lange termijn visie voor deze gebouwen.

Je analyseert data uit verschillende bronnen. Zo ondersteun je de gebouwbeheerders, op weg naar een proactief beleid voor een meer efficiënt beheer en onderhoud van de gebouwen van de Vlaamse overheid.
Het Facilitair Bedrijf geeft je de kans om te werken in een technisch uitdagende omgeving. Daarin zijn energie- en milieuzorg, naast algemene duurzaamheid, inherent aanwezig. De Vlaamse overheid behoort namelijk tot 1 van de 32 publieke overheden die wereldwijd beschikken over het ISO50001 certificaat voor energiebeheer. De afdeling Technisch Beheer staat in voor het beheer van dit certificaat, en organiseert ook de jaarlijkse audits. Het is de ambitie om eind 2020 ook het ISO14001 certificaat voor milieubeheer te verwerven.

Daarnaast bieden we jou ook ruime opleidingsmogelijkheden aan.

Alle relevante informatie op: https://www.vlaanderen.be/vacatures/bouwtechnisch-consulent-4e36a2