Het natte en koude herfst- en winterweer staat voor de deur. Geen slecht moment om weer eens na te denken over het onderhoud van uw platte daken! Daarom organiseert Centrum Duurzaam Gebouwbeheer op 29 november 2018 een nieuwe editie van zijn gesmaakte opleidingsdag “Inspectie en onderhoud van platte daken”. De opleiding gaat door in VAC Leuven, vlakbij het station. Docenten zijn mevr. Freya Michiels van Bureau Bouwtechniek en dhr. Marcus Peeters van hogeschool Odisee.

Samen maken deze specialisten u wegwijs in de correcte opbouw van een plat dak, de voorwaarden voor een veilige inspectie en een vlotte afvoer van water en sneeuw. Bovendien is er uitgebreid aandacht voor bijzondere gevallen, zoals groendaken en zonnepanelen. Er wordt ook dieper ingegaan op de aandachtspunten bij het inspecteren van daken en voor het werken met aannemers. De dag wordt afgesloten met de voorstelling van een handig stroomschema voor de praktische aanpak van het dakonderhoud.

De eendaagse opleiding kost 100 euro voor CDG-participanten en leden van Vlisog VZW (excl. btw), 125 euro voor leden van UVS en Zorg.tech (excl. btw) en 150 euro voor niet-participanten (excl. btw). Een broodjeslunch is inbegrepen in de prijs. Meer info en inschrijven? Klik hier!